Bescherming tegen vandalisme

​Bescherming tegen vandalisme

Omdat de Mosquito® vaak op afgelegen locaties geplaatst zal worden en de doelgroep zou kunnen proberen het systeem te saboteren kan de unit op een aantal manieren tegen vandalisme beschermd worden. De beste bescherming is plaatsing op een hoogte die buiten bereik ligt.

Daarnaast leveren wij een stalen (Zincor) beschermkast (RAL 7035) met grendel en hangslot en (optioneel) uitneembare montageplaat  in drie varianten:

Standaard
Afmetingen: 20 x 23 x 30 cm. (bxdxh)
Uitneembare montageplaat optioneel

Mosquito met wandhouder direct op achterplaat. Aansluiting 24V. 220/24V kabelvoeding + Grässlin tijdschakelaar (of IoT-Gateway) op montageplaat. Aansluiting 220V.

Universeel (ook geschikt voor bewegingsmelder)
Afmetingen: 20 x 23 x 30 cm. (bxdxh)
Uitneembare montageplaat optioneelBewegingsmelder op achterplaat. Voeding aan achterkant montageplaat. Aansluiting 24V of 220V.

Pantser (max bescherming) Voor kleinere, lagere ruimtes
Afmetingen: 20 x 18 x 30 cm. (bxdxh)
Niet leverbaar met montageplaat


Wandcontactdoos met tijdschakelaar en 220/24 V stekkervoeding op achterplaat. Aansluiting 220V (Deze optie is alleen geschikt voor toepassing indoor).

Montagemogelijkheden

Met ankerbouten tegen wand Met RVS hoekbeugels Met mastbeugels

De kast bestaat uit twee delen. De muurplaat waarop de verschillende onderdelen worden gemonteerd of waarin de montageplaat wordt opgehangen , wordt met ankerbouten aan de muur verankerd. In de muurplaat bevinden zich aan de achterzijde en rondom verschillende sparingen voor aansluitkabels. De beschermkast wordt over de muurplaat geplaatst en met grendel en slot vastgezet. Voor het plaatsen van grendel en slot moet links of rechts van de kast 25 cm en aan de andere kant ~5 cm ruimte worden vrijgehouden.

Indien montage zonder beschermkast mogelijk is bieden wij naast de verstelbare wandhouder die standaard bij de Mosquito geleverd wordt twee robuuste RVS wandhouders aan:

45° 90°