Caqtus strips

Vaak ontstaat een hangplek eenvoudig door de aanwezigheid van een geschikt muurtje, balustrade of verhoging. Caqtus anti-zit strips zijn een veilige, elegante en relatief goedkope manier om dit soort locaties onaantrekkelijk als hangplek te maken.

Wij bieden Caqtus-strips met een standaard profiel in vier uitvoeringen aan: Dicht, open en met of zonder tekst. Omdat de productiekosten in belangrijke mate bepaald worden door de laser-snijtijd is de prijs voor de dichte uitvoering het laagst. U kunt natuurlijk dichte en open strips combineren voor het door u gewenste effect tegen de gunstigste prijs. Als u de voorkeur geeft aan een eigen ontwerp denken wij graag met u mee.

De L-vormige strips zijn van 3 mm dik Zincor staal en zeer robuust. De hoogte van het profiel is ca. 80 mm, de montagestrip ca. 50 mm. Groot voordeel is dat de strips op iedere gewenste maat geleverd kunnen worden. Ze hoeven dus niet op locatie op maat te worden gezaagd waardoor aan de uiteinden roestvorming zou kunnen ontstaan. De strips zijn leverbaar tot een maximale lengte van 295 cm. Het benodigde aantal anti-diefstalschroeven of veiligheidsschroeven met de bijbehorende schroefbits worden meegeleverd.

De strips worden rondom gespoten met 2K lak. De standaard kleuren zijn antracietgrijs (RAL7016) en saffierblauw (RAL5003). Afwijkende kleuren op aanvraag.

Wij streven naar een levertijd van max. 6 weken. Omdat wij nieuwe bestellingen altijd zullen toevoegen aan geplande productieruns zal in veel gevallen een kortere levertijd mogelijk zijn.