Mozzy®

Vaak gaat het bij hangplekken maar om een paar vierkante meter. Onder een afdak, in een portiek of zelfs in een winkel of fastfoodrestaurant. Om onbedoelde hinder voor passanten te voorkomen heeft de Mozzy® een kleiner bereik en ingebouwde volumeregeling.

De Mozzy® is een compacte uitvoering van de Mosquito® met nieuwe features die het apparaat bij uitstek geschikt maken voor indoor inzet. Door de geringe afmetingen en eenvoudige installatie kan de Mozzy® overal worden gemonteerd of ingebouwd, bijvoorbeeld in systeemplafonds en overkappingen.

Door de ingebouwde volumeregeling kan het bereik tot enkele vierkante meters worden beperkt. In de rest van de ruimte of direct buiten de overkapping zal het geluid dan niet hoorbaar zijn. Voor ouderen is het geluid sowieso niet hoorbaar.

Met de Mozzy® kan een populaire hangplek in een winkel of fastfood restaurant voor jongeren onaantrekkelijk worden gemaakt zonder dat dit in andere gedeelten van de ruimte hinder veroorzaakt, ook niet voor jongeren. In deze setting zal meestal worden gekozen voor activatie door afstandsbediening. De Mozzy® schakelt bij activatie via een bewegingsmelder na 5 minuten automatisch uit. 5 minuten is meestal langer dan jongeren het geluid zullen verdragen.

De Mozzy® kan ook worden geplaatst bij een hangplek in de ingang van een winkel, woning of parkeergarage waarbij het geluid tot die paar m2 kan worden beperkt en zo ook voor jonge passanten geen hinder oplevert. Bij activatie via een tijdschakelaar blijft de Mozzy® ingeschakeld zo lang de stroom ingeschakeld is.

Voor de Mozzy® geldt een inruilgarantie. Als het apparaat niet aan uw verwachtingen voldoet, b.v. door te gering bereik kunt u het, tegen bijbetaling van het prijsverschil, binnen 30 dagen na levering inruilen tegen een Mosquito® Mark 4.