Bewegingsmelder PIR

€112.50
(Excl. 21% BTW)
Lage voorraad, onmiddellijke verzending
+

Max. bereik 90º 30 meter, instelbaar tussen 8 en 30 meter.

Geadviseerde plaatsingshoogte 3 meter.
Aansluitspanning 9 tot 15 V (kan rechtstreeks op de 12V uitgang van de Mosquito worden aangesloten).
IP55

Activeert de Mosquito naar keuze gedurende 5 of 15 minuten. Door eventuele combinatie met een tijdschakelaar bepaalt u op welke tijden de Mosquito geactiveerd kan worden.

Indien de beschermkast van de Mosquito zodanig geplaatst kan worden, dat de bewegingsmelder het doelgebied voldoende dekt, kan de bewegingsmelder in de beschermkast worden gemonteerd. Hiervoor moet een montageplaat worden toegevoegd aan de bestelling. Indien het niet mogelijk is in de beschermkast kan de bewegingsmelder buiten de kast worden geplaatst. In dat geval leveren wij verbindingskabels in de gewenste lengte en kunnen een montagekastje in de beschermkast monteren (apart bestellen) voor de aansluitingen op de Mosquito. De kabels kunt u bij installatie eenvoudig op de juiste lengte brengen. Het is ook mogelijk een draadloze bewegingsmelder te gebruiken.

Wij adviseren in combinatie met de bewegingsmelder een LED-signaallampje aan de onderkant van de beschermkast te bestellen. Het lampje licht (zwakjes) op zolang de Mosquito "op scherp" staat en licht feller op als de bewegingsmelder een signaal aan de Mosquito geeft. Dit vereenvoudigt het afstellen van de bewegingsmelder aanzienlijk.

Het is mogelijk meerdere bewegingsmelders aan te sluiten of het signaal van de bewegingsmelder gedurende 60 te vertragen zodat ook jongeren bij het passeren van de ruimte geen hinder hoeven te ondervinden. Bij het betreden van een ruimte zal de Mosquito pas na deze vertraging voor 5 minuten inschakelen. Bij aanhoudende beweging in de ruimte zal de Mosquito met onderbrekingen van 60 seconden steeds voor 5 minuten ingeschakeld worden. Dit zal tegen hangjongeren net zo effectief zijn als activatie zonder vertraging.