Beschermkast standaard

€227.50
(Excl. 21% BTW)
Levering volgt binnen 2 - 3 dagen na acceptatie van uw bestelling.
+

Robuuste, stalen beschermkast voor Mosquito en Mozzy. De kast is vervaardigd van 2 mm Zincor (roest vertragend) en afgewerkt met 2-K lak in RAL7035. Afmetingen 300 x 200 x 230 mm (HxBxD). Voor plaatsing van grendel en hangslot moet bij montage aan één kant van de kast 10 cm en de andere kant 25 cm vrijgehouden worden. Compleet met grendel, hangslot* en set (4) ankerbouten M8x75 voor montage.

De standaard kast bestaat uit twee delen. De Mosquito/Mozzy wordt met een wandbeugel op de muurplaat bevestigd. Sparingen voor kabel aansluitingen aan 4 zijden en in de muurplaat. De muurplaat is ook voorzien van montage gaten voor ankerbouten en mastbeugels.

De eigenlijke beschermkooi die op de muurplaat wordt geplaatst is leverbaar in 3 uitvoeringen:

Standaard. Dichte bovenkant en rand om regeninslag te beperken. Zijkanten en onderkant rooster 10 x 10 mm.
Universeel. Ook geschikt voor bewegingsmelder. Dichte bovenkant en rand om regeninslag te beperken. Zijkanten rooster 10 x 10 mm. Onderste rand en onderkant rooster 25 x 25 mm voor beter "zicht" van een in de kast gemonteerde bewegingsmelder.
Pantser. Rondom gesloten m.u.v. rooster 5 x 30 mm aan de voor-en onderzijde. Deze uitvoering biedt de beste bescherming tegen vandalisme als de kast op plaatsen met beperkte hoogte (keldergangen ed.) gemonteerd moet worden maar laat door de vier gesloten wanden wat minder geluid door . Afmetingen van deze kast 300 x 200 x 180 mm.

Als optie** is een uitneembare, in de muurplaat scharnierende montageplaat leverbaar. Alle componenten (Mosquito, Mozzy, bewegingsmelder, kabelvoedingen, montagekastje met tijdschakelaars, timers en relais) worden op de montageplaat gemonteerd. Door in de voedingskabel een Hirschmann CA3LS/LD (schroef) connector te installeren kan de montageplaat in zijn geheel eenvoudig worden verwijderd. Deze optie maakt het ook mogelijk de Mosquito eenvoudig te verplaatsen zonder dat de beschermkast en aansluiting gedemonteerd hoeven te worden.

*Bij bestelling van meerdere units leveren wij gelijk-sluitende sloten.
**Bij bestelling van extra componenten zoals een bewegingsmelder, Grässlin tijdschakelaar, kabelvoedingen etc. die in de beschermkast worden gemonteerd is de montageplaat vereist.