Draadloze bewegingsmelder en ontvanger

€250.00
(Excl. 21% BTW)
Lage voorraad, onmiddellijke verzending
+

Indien het niet mogelijk of gewenst is de bewegingsmelder in de beschermkast of op een andere plaats te monteren en aan te sluiten op de Mosquito is een draadloze bewegingsmelder een goed alternatief. Voeding door 2 AAA batterijen met een verwachte levensduur van 2 jaar. Een aansluiting op een 12V= stekker-of kabelvoeding is mogelijk. De bewegingsmelder communiceert draadloos met een ontvanger die in de beschermkast van de Mosquito kan worden gemonteerd. Het is mogelijk max. 3 bewegingsmelders op de ontvanger aan te sluiten. Een basis set bestaat uit 1 bewegingsmelder en 1 ontvanger. De beschermkooi is optioneel. Het signaal van de bewegingsmelder kan desgewenst worden vertraagd waardoor de Mosquito pas enige tijd na een vastgestelde beweging wordt ingeschakeld of zelfs bij eenvoudig passeren van het doelgebied helemaal niet (benodigde optie 2 x tijdrelais vertragend). De activatietijd kan op de Mosquito worden ingesteld op 5 of 15 minuten.

Toepassingen:
Uitbreiding  van het dekkingsgebied als het zicht voor de bewegingsmelder vanuit de positie waar de Mosquito beschermkast kan worden gemonteerd onvoldoende is. 

De Mosquito tijdelijk uit te schakelen als voor de ingang(en) van een ruimte beweging wordt gesignaleerd. B.v. voor de ingang van een parkeergarage, appartementen complex etc. waar onbedoelde hinder voor (jonge) bezoekers moet worden vermeden. De Mosquito kan dan via een tijdschakelaar worden geactiveerd en maakt langdurig verblijf in de ruimte onaantrekkelijk maar zal steeds voor korte tijd worden uitgeschakeld als de locatie van buiten wordt benaderd. Voor deze functie is een extra vertragend tijdrelais nodig. 

Bij on-line bestelling nemen wij contact met u op om de gewenste instellingen en uitvoering te bespreken.