Dubbel tijdrelais (activeert niet bij passeren)

€135.00
(Excl. 21% BTW)
Levering volgt binnen 2 - 3 dagen na acceptatie van uw bestelling.
+

Dubbel tijdsrelais voor het vertragen van het signaal van een bewegingsmelder naar de Mosquito waardoor bij passeren van het doelgebied de Mosquito niet wordt geactiveerd. Het eerste tijdrelais wordt aangesloten op de bewegingsmelder en opent bij beweging na een vertraging van (instelbaar) b.v. 60 seconden een venster van (instelbaar) b.v. 15 seconden. Alleen indien binnen dit tijdvenster opnieuw beweging wordt gesignaleerd wordt een signaal aan het tweede tijdrelais doorgegeven dat vervolgens de Mosquito voor korte tijd (max. 40 minuten) activeert. 

Waar voorbijgangers de Mosquito niet activeren (tenzij een tweede voorbijganger passeert in het tijdvenster van 15 seconden) en de kans op onbedoelde hinder dus minimaal is, zal herhaalde beweging in het doelgebied de Mosquito steeds opnieuw activeren, waardoor de locatie voor hangjongeren onaantrekkelijk zal blijven.

De beide tijdsrelais worden samen met 2 kabelvoedingen (230/24V en 230/12V) in een IP-kastje gemonteerd dat zowel in de Mosquito beschermkast als bij en aansluitpunt inpandig kan worden gemonteerd. Combinatie met een tijdschakelaar is mogelijk.

Bij on-line bestelling nemen wij contact met u op over de gewenste instellingen.