GSM-beheercontract / GSM All-in

€95.00
(Excl. 21% BTW)
Levering volgt binnen 2 - 3 dagen na acceptatie van uw bestelling.
+

Onze GSM-switches worden standaard geleverd met een 097-SIM-kaart die gebruik maakt van het KPN-netwerk. Het Mosquito-GSM beheercontract is incl. vaste kosten en een bundel van 50 SMS-berichten per maand. De GSM-switch kan zo worden ingesteld, dat bij iedere activering de inbeller en/of beheerder een SMS ter bevestiging ontvangt. SMS-berichten worden door de Switch ook verstuurd ter bevestiging van wijzigingen in de instellingen. Bij overschrijding van het aantal berichten in de maandbundel worden per SMS €0,10 achteraf berekend.

Onder het Mosquito-GSM beheercontract beheert RCG de instellingen van de GSM-Switch en voert op uw verzoek wijzigingen uit zoals de invoer/aanpassing van 06-nummers van geauthoriseerde inbellers. Daarnaast ontvangt u maandelijks een gedetailleerde rapportage over het aantal en tijdstippen van activering. Bij een beheercontract kunt u ervoor kiezen uitsluitend een bevestigings-SMS te sturen aan de inbeller. Inzicht in de activiteiten krijgt u dan automatisch via de maandelijkse rapportage.

Het GSM-Beheercontract wordt aangegaan voor een periode van 12 maanden. U ontvangt 1 maand voor afloop van het contract een uitnodiging tot verlenging.