GSM-DIY (Do it yourself)

€32.50
(Excl. 21% BTW)
De levertijd wordt bevestigd.
+

Onze GSM-switches kunnen ook worden voorzien van SIM-kaart die op uw naam en adres wordt geregistreerd. De GSM-switch kan zo worden ingesteld, dat bij iedere activering de inbeller en/of beheerder een SMS ter bevestiging ontvangt. SMS-berichten worden door de Switch ook verstuurd ter bevestiging van wijzigingen in de instellingen. 

Wij hebben goede ervaringen met Simyo Prepaid. Wij kunnen een SIMYO Prepaid SIM-kaart op uw naam bestellen. De voorwaarden van Simyo bepalen, dat de kaart geregistreerd moet worden op naam van een privé persoon. U kunt daarna wel van een zakelijke bankrekening het beltegoed opwaarderen. U stuurt de kaart vervolgens aan ons door (levering moet aan uw adres gericht zijn) en wij plaatsen de kaart in de GSM-Switch en verzorgen de instellingen. U ontvang met de unit alle relevante gegevens voor het beheer van de pre-paid Simyo account en de GSM-switch.

De kosten voor deze DIY-optie dekken de kosten van de SIM-kaart incl. € 7,50 beltegoed, de plaatsing van de kaart in de GSM-switch, het doen van de gewenste instellingen en test van de Switch in combinatie met de Mosquito. U bent zelf verantwoordelijk voor het beheer van de GSM-Switch en SIM-kaart. Natuurlijk blijven wij beschikbaar voor ondersteuning en advies. Omdat in de praktijk de gebruikskosten van de SIM-kaart minimaal gehouden kunnen worden  is dit de voordeligste GSM-optie.