GSM-Switch

€105.00
(Excl. 21% BTW)
Levering volgt binnen 2 - 3 dagen na acceptatie van uw bestelling.
+

Met de GSM-Switch kunnen meerdere gebruikers de Mosquito op afstand activeren. Bij (kosteloos) inbellen wordt de Mosquito voor max. 16 minuten geactiveerd. Via een SMS-commando kan de Mosquito voor onbepaalde tijd worden in- en uitgeschakeld. De GSM-switch kan zo worden ingesteld, dat bij iedere activering de inbeller en/of beheerder een SMS ter bevestiging ontvangt. SMS berichten worden door de Switch ook verstuurd ter bevestiging van wijzigingen in de instellingen.

De GSM-Switch wordt incl. kabelvoeding (230V/24V) waarmee de Switch en de Mosquito wordt gevoed gemonteerd in een IP-kastje dat wordt aangesloten op 230V permanente voeding. Het kastje kan in de Mosquito beschermkast of in de buurt van het aansluitpunt worden geplaatst.

Indien een langere activatietijd bij inbellen gewenst is kan in het IP-kastje een tijdrelais worden gemonteerd (extra bestellen).

De GSM-Switch werkt met een (prepaid) 06 of 097 SIM kaart. De door u gewenste optie DIY /  Mosquito-GSM-Beheer moet apart worden besteld.