Mosquito-Mark4/NF

€995.00
(Excl. 21% BTW)
De levertijd wordt bevestigd.
+

Mosquito M4/NF incl.aansluitsnoer (ca. 7 meter) en twee kabelklemmen. Wat betreft voeding (niet inbegrepen) heeft u de keuze tussen een 230V/24V stekker- of kabelvoeding. U kunt uw keuze bij bestelling aan geven. Indien u geen keuze aangeeft wordt automatisch een stekkervoeding (en een verstelbare wandhouder) toegevoegd aan de bestelling. U kunt deze items in de winkelwagen eventueel eenvoudig annuleren en een andere keuze maken.

Activatie via stroomtoevoer (b.v. via een tijdschakelaar) of (N/O) trigger-contact (b.v. via een bewegingsmelder). Combinatie van tijdschakeling en activatie via bewegingsmelder is mogelijk.

Bij gebruik van een bewegingsmelder kan de activatietijd d.m.v. dipswitches worden ingesteld op 5 of 15 minuten. Hiermee kan bij de activatietijd van 5 minuten het signaal van de bewegingsmelder ook met 1 minuut worden vertraagd. Hierdoor kan onbedoelde hinder voor passanten worden vermeden. Door toepassing van 2 extra tijdsrelais in combinatie met een bewegingsmelder is het mogelijk de Mosquito zo te configureren dat hij pas wordt ingeschakeld bij herhaalde en voortdurende beweging in het doelgebied.

Mosquito M4/NF biedt dezelfde functionaliteit als de eerdere modellen M4/B en M4/S en werkt zonder sturingschip.

De Mosquito voldoet aan IP65 en kan zonder bescherming buiten worden gemonteerd. Bij gebruik van een stekkervoeding kan deze, eventueel met een tijdschakelaar, in een wandcontactdoos worden geplaatst. Het is ook mogelijk de besturingscomponenten in combinatie met een kabelvoeding (230V/24) in de beschermkast te monteren en deze rechtstreeks op 230V aan te sluiten.

Voor montage heeft u de keuze tussen een verstelbare wandhouder (geadviseerd voor montage in een beschermkast) of robuuste RVS wandhouder.

Bereik 25-30 meter.

Een uitvoerige installatie instructie wordt meegeleverd. Wij leveren de bestelde configuratie altijd zoveel mogelijk voorgemonteerd en in samenhang getest. Bij vragen nemen wij contact met u op.