Mosquito compleet met IoT gateway

€1,565.00
(Excl. 21% BTW)
Levering volgt binnen 2 - 3 dagen na acceptatie van uw bestelling.
+

Compleet gemonteerde set Mosquito M4/NF met IoT gateway

De set bestaat uit een Mosquito M4/NF, IoT gateway, beschermkast basic, verstelbare wandbeugel, ongeveer 5 meter 230V aansluitkabel en 1-jarig contract connectiviteit en beheerskosten.

De IoT-Gateway geeft via een afgeschermd webportaal beheerders en gebruikers volledige controle op afstand over de Mosquito. De beheerder bepaalt de spelregels, zoals wanneer, voor hoe lang en door wie een Mosquito geactiveerd kan worden en/of stelt zelf automatische inschakeltijden in. Gebruikers bepalen wanneer de Mosquito wordt geactiveerd. Het is mogelijk meerdere soorten gebruikers aan te maken en die verschillende rechten te geven. De beheerder (b.v. een gemeente of woningcorporatie) krijgt via het webportaal eenvoudig inzicht in het aantal activeringen (en daarmee tijdstip en frequentie van overlast) en kan op basis daarvan de spelregels desgewenst eenvoudig aanpassen zonder tussenkomst van een monteur. Optioneel biedt het platform de mogelijkheid aanvullende informatie van gebruikers b.v. over de aard van de overlast te verzamelen. De Gateway kan worden aangesloten op een 3/4 G-netwerk of via een LAN-kabel (geen kosten voor connectiviteit) op een WIFI-router of versterker.

De Gateway kan ook met een LAN-kabel worden aangesloten op een WIFI-router of versterker. In dat geval zijn er geen kosten voor connectiviteit. In de prijs van de Gateway is een éénmalige fee van € 75,00 begrepen voor 5 jaar toegang tot het webportaal incl. ondersteuning. Verlenging is niet automatisch. U ontvangt een uitnodiging tot verlenging vóór de vervaldatum.